جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عنوان :آلبالو گلاسه ترش
-(3 Body) 
عنوان :آلبالو گلاسه ترش
Visitor 364
Category: دنياي فن آوري
کافي شاپ با هوتن نقيب لاهوتي

مواد لازم :

آلبالوي تازه: 250گرم
آب سرد: 1پيمانه
نمک: 1قاشق چايخوري
بستني وانيلي: 4اسکوپ (توپک)
خامه:به ميزان لازم براي تزيين

طرز تهيه :

براي تهيه اين نوع گلاسه بايد آب ميوه طبيعي داشت و سپس بستني را به آن افزود .براي تهيه آب ميوه ابتدا آلبالوي تازه را ازدرون مخلوط کن بريزيد تا به شکل پوره درآيد بهتراست . براي خنک ترشدن گلاسه قبل ازاستفاده از آلبالو آن را 2تا3ساعت درون فريزربگذاريد تا به صورت يخ زده در آيد.
آب سرد را به پوره آلبالو اضافه کنيد و کاملاً با هم مخلوط کنيد.نمک را به مخلوط بيفزاييد و دوباره مواد را با يکديگر مخلوط نماييد.
بعد ازاينکه آب ميوه کاملاً آماده شد ،ليوان يا جام مورد نظر براي سرو گلاسه را با چهاراسکوپ (توپک)بستني وانيلي پر کنيد و با مخلوط آب آلبالو به آرامي ليوان يا جام را پرکنيد تا رنگ بندي گلاسه کاملاً حفظ شود درآخرمي توانيد براي تزيين از خامه و دانه هاي آلبالو استفاده کنيد.

منبع: مجله سرآشپز - شماره21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image