جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بادمجان
-(1 Body) 
سالاد بادمجان
Visitor 402
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

نان بركات يا نان لواش خرد شده: 2 عدد
بادمجان خرد شده: 2 عدد بزرگ
ماست: 1 پيمانه
جعفري و پيازچه ي خرد شده: 1 پيمانه
گوجه فرنگي متوسط خرد شده: 2 عدد
خيار متوسط خرد شده: 2 عدد
روغن زيتون: نصف پيمانه
سير له شده: 1قاشق چاي خوري
آبليمو: نصف پيمانه
نمك: نصف قاشق چاي خوري
سس مايونز: نصف پيمانه
روغن مايع: به ميزان لازم

طرز تهيه:

نان را به قطعات كوچك مربع شكل خرد كرده در روغن سرخ كنيد.
بادمجان را پوست گرفته و به شكل حلقه اي خرد كنيد و در روغن سرخ كنيد.
خيار و گوجه فرنگي را جداگانه خرد كنيد. ماست و روغن زيتون و سس مايونز، سير له شده، آبليمو و نمك را با هم مخلوط كنيد.
نان سرخ شده را در كف ظرفي كم عمق قرار دهيد و روي نان ،بادمجان سرخ شده بگذاريد.
جعفري خرد شده، خيار و گوجه فرنگي را جداگانه روي بادمجان، با در نظر گرفتن هماهنگي رنگ ها چيده شود. 15 دقيقه قبل از سرو سالاد، سس ماست را روي آن بريزيد.

نكته:

نان بركات يا نان لبناني در ايران توليد مي شود.

منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image