مواد لازم براي 4 نفر :
پياز : 2 عدد نگيني خرد شده
سير : 3 حبه ، ورقه شده
گوجه فرنگي گيلاسي :250 گرم
روغن زيتون : 2 تا 3 قاشق سوپخوري
آب سبزيجات : 50 ميلي ليتر
لوبيا سفيد : 400 گرم ، پخته شده
آويشن تازه : 2 شاخه
جعفري ساطوري : 2 قاشق سوپخوري
رزماري : يك شاخه ، خرد شده
نمك و فلفل : مقداري
روغن زيتون : مقداري
طرز تهيه :
پياز و سير را در تابه اي با روغن زيتون تفت دهيد تا شفاف شود . گوجه ها را درسته درسته به آن اضافه كرده ، تفت دهيد. آب سبزيجات را به آن اضافه كنيد. لوبياي پخته شده را آبكش كرده و به آن اضافه كنيد . بعد از 3 تا 4 دقيقه سبزي و ادويه ها را با نمك و فلفل به لوبيا ها اضافه كنيد .در هنگام سرو كمي روغن زيتون بزنيد.
نكته :
ـ اين دستور 170 گرم كربوهيدرات ، 105 گرم پروتئين ، 54 گرم چربي و 1586 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 61