مواد لازم :
كلم برگ قرمز : 200 گرم
كلم برگ سفيد : 100 گرم
فلفل دلمه اي قرمز: يك عدد
فلفل دلمه اي نارنجي : يك عدد
كشمش پلوئي : 50 گرم
تخمه ي آفتاب گردان: 3 قاشق سوپخوري
بادام زميني بوداده : 100 گرم (پوست گرفته)
جعفري ريز خرد شده : 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي سس سالاد:
روغن آفتاب گردان : يك چهارم پيمانه
سركه : 3 قاشق سوپخوري
ماست معمولي : 3 قاشق سوپخوري
سس خردل : يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهيه :
كلم برگ ها را با خلال كن خلال كنيد. فلفل دلمه اي ها را ريز خرد كنيد . آب را جوشانده ، كشمش پلوئي را درون آن 5 دقيقه نرم كرده ، با دستمال آشپزخانه كاملا خشك كنيد . بادام زميني را درشت خرد كنيد (هر يك لپه دو نيم شود). مقداري از جعفري خرد شده را نگه داشته ، همه ي مواد سالاد را كاملا با هم مخلوط كنيد . مواد سس را در كاسه ي كوچي مخلوط هم كرده و روي سالاد بريزيد . سالاد را حداقل 2 ساعت درون ظرف درب بسته ، در يخچال خنك كنيد تا دانه هاي آفتاب گردان و بادام زميني هم كمي نرم شوند. موقع سرو كردن سالاد را كاملا زير و رو كرده ، طعم آن را از نظر نمك، فلفل و سركه بچشيد و اگر لازم است آنها را ميزان كنيد. اگر سالاد از نظر سس خشك است مقدار كمي روغن اضافه نمائيد . جعفري را روي آن بپاشيد و از طعم استثنايي آن لذت ببريد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 61