جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد خشك كلم
-(0 Body) 
سالاد خشك كلم
Visitor 437
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

كلم برگ قرمز : 200 گرم
كلم برگ سفيد : 100 گرم
فلفل دلمه اي قرمز: يك عدد
فلفل دلمه اي نارنجي : يك عدد
كشمش پلوئي : 50 گرم
تخمه ي آفتاب گردان: 3 قاشق سوپخوري
بادام زميني بوداده : 100 گرم (پوست گرفته)
جعفري ريز خرد شده : 3 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي سس سالاد:

روغن آفتاب گردان : يك چهارم پيمانه
سركه : 3 قاشق سوپخوري
ماست معمولي : 3 قاشق سوپخوري
سس خردل : يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه :

كلم برگ ها را با خلال كن خلال كنيد. فلفل دلمه اي ها را ريز خرد كنيد . آب را جوشانده ، كشمش پلوئي را درون آن 5 دقيقه نرم كرده ، با دستمال آشپزخانه كاملا خشك كنيد . بادام زميني را درشت خرد كنيد (هر يك لپه دو نيم شود). مقداري از جعفري خرد شده را نگه داشته ، همه ي مواد سالاد را كاملا با هم مخلوط كنيد . مواد سس را در كاسه ي كوچي مخلوط هم كرده و روي سالاد بريزيد . سالاد را حداقل 2 ساعت درون ظرف درب بسته ، در يخچال خنك كنيد تا دانه هاي آفتاب گردان و بادام زميني هم كمي نرم شوند. موقع سرو كردن سالاد را كاملا زير و رو كرده ، طعم آن را از نظر نمك، فلفل و سركه بچشيد و اگر لازم است آنها را ميزان كنيد. اگر سالاد از نظر سس خشك است مقدار كمي روغن اضافه نمائيد . جعفري را روي آن بپاشيد و از طعم استثنايي آن لذت ببريد.

منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 61
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image