مواد لازم:
-خمير نان جو:يک کيلوگرم
-تخم آفتابگردان پاک کرده:سه قاشق غذا خوري
-ژامبون:10ورق
-پنير زرد ورقه اي:8عدد
-جعفري خرد شده:4قاشق غذاخوري
-خردل ملايم:4قاشق غذاخوري
-زرده تخم مرغ: يک عدد
خوراکي مدرسه بچه ها و ناهار کارمندان يک درد سر بزرگ دارد؛ گرم کردن. رولت نان جويي که مکزيکي ها درست مي کنند، مي تواند از اين دردسر کم کند و يک نيم وعده مناسب براي آنها باشد. حتي براي مسافرت هاي کوتاه هم خوراکي مناسبي است. براي تهيه اين ساندويچ خوشمزه، کار چندان پيچيده اي در پيش نداريد. کافي است سراغ يک نانوايي صنعتي برويد و از آنها خمير نان جو بخواهيد.
روش تهيه:
s تخم آفتابگردان ها را بکوبيد. در همين حين فر را روشن کنيد و روي دماي 180درجه سانتي گراد بگذاريد. 10 دقيقه اي براي گرم شدن فر زمان فرصت داريد. پس سراغ مواد برويد. خمير را پهن کنيد و تخم آفتابگردان ها را روي خمير بپاشيد. سپس ورقه هاي ژامبون را روي تخم آفتابگردان ها بچينيد روي آنها را خردل بماليد. بعد از خردل، جعفري بپاشيد و پنيرها را روي خمير بچينيد. سپس خمير را لوله کنيد. رولت را به مدت 25 دقيقه در فر بگذاريد. پس از اين مدت در فر را باز کنيد و 25 دقيقه به همين حالت بگذاريد. در همين زمان زرده تخم مرغ را بزنيد تا خوب رقيق شود. رولت را خارج کنيد و با قلم موي آشپزي روي رولت بماليد. رولت را 15 تا 17 دقيقه دوباره در فر قرار دهيد. دراين زمان روي رولت شما بايد طلايي شود. رولت را پس از خروج از فر، حدود 30دقيقه در محيط خارج قرار دهيد تا سرد شود. اگر خنکي مستقيم يخچال به رولت شما بخورد، ساندويچ خيسي خواهيد داشت!
منبع: نشريه زندگي ايراني ،شماره 3
/س