جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
هويج پلو
-(0 Body) 
هويج پلو
Visitor 400
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

روغن / يک چهارم ليوان
هويج خلال شده / 200 گرم
پاي زخلال شده / 200 گرم
زعفران آب کرده / 3 قاشق غذاخوري
پودر کاري / 1 قاشق غذاخوري
فلفل بهار / 1 قاشق چايخوري
نمک / به ميزان لازم
آب / 3 ليوان
قرص عصاره مرغ / يک و نيم عدد
برنج / 4 ليوان
جعفري ساطوري شده / 100 گرم
مغز تخمه کدو / 100 گرم

طرز تهيه :

ابتدا مقداري روغن در تابه بريزيد و هويج را به مدت 5 دقيقه در آن تفت دهيد .
بلافاصله پيازهاي خلال شده را به تابه اضافه کنيد و سپس زعفران ، پودر کاري و فلفل بهار ساييده را همراه کمي نمک به مواد بيفزاييد . در اين مرحله آب و قرص عصاره مرغ را بريزيد . برنج زنده ( از قبل خيس نشده ) را بشوييد و به مواد بالا اضافه کنيد . در ظرف را ببنديد و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بپزد .
وقتي آب مواد کم شد ، جعفري ساطوري شده و مغز تخمه کدوي خرد شده را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ي ديگر با حرارت کم ، به پخت ادامه دهيد . سپس بگذاريد برنج 30 تا 45 دقيقه دم بکشد . قالب مورد نظر را با قلم مو و روغن مايع چرب کنيد و پلو را در قالب بريزيد و فشار دهيد تا فرم قالب را به خود بگيرد . در آخر ، آن را برگردانيد و روي آن را با هويج خلال شده ي پخته تزيين کنيد .
نکته :
1ـ در اين غذا ، مرغوب بودن نوع برنج خيلي اهميت ندارد .
2ـ اگر فلفل بهار در دسترس نبود مي توانيد مطابق ذائقه ي خود از دارچين و جوز هندي استفاده کنيد .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image