مواد لازم :
تربچه ي قرمز و سفت / 500 گرم
سرکه ي سفيد / 2 قاشق غذاخوري
جعفري ريز خرد کرده / 2 قاشق غذاخوري
پنير سفيد فتا مکعبي خرد شده / 200 تا 250 گرم
فلفل سبز تند خلال باريک شده / يک عدد
خيار شور نازک ورقه شده / 2 تا 3 قاشق غذاخوري
کشمش سبز / 1 تا 2 قاشق غذاخوري
نمک / يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي سس :
سرکه / 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 3 قاشق غذاخوري
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز يا سفيد / يک هشتم يا يک چهارم قاشق چايخوري
کاهوي فرانسوي و کاهوي سالادي و زيتون سياه و جعفري / براي تزئين
طرز تهيه :
مرحله ي اول :
تربچه هاي نازک ورقه شده يا خلال شده را با سرکه سفيد ( به کمک انگشتان دست ) کاملاً مالش دهيد جعفري و نمک را افزوده و مخلوط نماييد و مواد را براي چند دقيقه بگذاريد بماند سپس آن را با ساير مواد و نيز سس فوق مخلوط کنيد .
مرحله ي دوم :
ظرف مورد نظر را با کاهوي خرد شده بپوشانيد و چهار گوشه ظرف را با کاهوي فرانسوي زينت دهيد . سپس سالاد فوق را روي بستري از کاهو قرار داده با پنير حبه اي خرد شده و زيتون سياه و جعفري تزئين کنيد . سالاد آماده است .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ