جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سابله ونيزي
-(3 Body) 
سابله ونيزي
Visitor 337
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

كره :190 گرم
پودر شكر : 75 گرم
نمك : كمي
وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ: يك عدد متوسط
آرد : 225 گرم (الك شده)
پودر شكر اضافه : براي تزيين

طرز تهيه :

كره را با همزن برقي بزنيد تا لطيف و كرمي شود. پودر شكر ، نمك ، وانيل و سفيدة تخم مرغ را به آن اضافه كرده ، يك دقيقه با همزن برقي بزنيد.سپس آرد را افزوده ، سرعت همزن را كم كنيد و فقط تا حدي كه آرد با بقيه ي مواد تركيب شود آن را بزنيد . فر را روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد. سيني فر را كمي چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد . مايه را در قيف ماسوره دار ريخته و به شكل (w) با فاصله ي 2 سانتي متر از يكديگر بزنيد. سپس اجازه دهيد 15 دقيقه استراحت كند. سيني را براي مدت 12-15 دقيقه در فر قرار دهيد . بعد از پخت ، سابله ها را روي پنجره سيمي قرار دهيد تا خنك شوند. سپس روي آن ها پودر شكر بپاشيد.

نكته :

1 ـ اين دستور داراي 2669 كيلوكالري انرژي .213 گرم كربوهيدرات ، 26 گرم پروتئين و 191 گرم چربي مي باشد.
2 ـ بيسكوييت سابله از خمير كره ، پودر شكر تهيه مي شود كه به آن بيسكوييت شني هم مي گويند.(Sandbiscuits)

منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 61
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image