مواد لازم :
آلوچه برقاني / 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
شکر / 2 قاشق غذاخوري
رب انار / 2 قاشق غذاخوري
نمک و زردچوبه / به ميزان لازم
پياز نگيني خرد شده / 1 عدد
روغن / به ميزان لازم
فيله ماهي / 200 گرم
آب / به ميزان لازم
آرد / به ميزان لازم
فلفل و دارچين و پودر سير / به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا آلوچه را در کمي آب خيس کنيد ، بعد پياز را با کمي روغن تفت دهيد تا سبک شود .
زردچوبه و رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد بعد آلوچه را اضافه کرده و آب را به اندازه اي اضافه کنيد که روي آلوچه را بگيرد . سپس حرارت را کم کنيد تا آلوچه ها خوب له شوند و جا بيفتند .
ماهي را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در آردي که با فلفل ، زردچوبه ، دارچين ، پودرسير و نمک مخلوط شده است بغلطانيد و در کمي روغن سرخ کنيد .
در انتها آلوچه ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بيفزاييد . پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن افتاد ، آن را در ظرف کشيده و ماهي سرخ شده را روي آن قرار دهيد .
نکته :
در اين غذا به جاي ماهي مي توان از فيله ي مرغ هم استفاده کرد . ترشي و شيريني اين غذا نيز به ذائقه افراد بستگي دارد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ