مواد لازم
پياز:1عددمتوسط
گوشت چرخ کرده: 500گرم
آرد نخود چي :2قاشق سوپخوري
ريحان :250گرم
پنيرموتزارلا :2قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي ،زيتون ،ريحان ،خيارشور و سيب زميني :براي تزيين
روغن مايع براي سرخ کردن به :ميزان لازم
نمک فلفل سياه ،و زردچوبه: به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس
گوجه فرنگي:3عدد متوسط
روغن زيتون: 1قاشق چايخوري
آب ليموي تازه:2عدد
نمک و فلفل قرمز:به ميزان لازم
طرزتهيه
پيازرا رنده کنيد و آب اضافي آن را بگيريد گوشت ،پيازآب گرفته ،نمک و فلفل سياه ،زردچوبه را با هم مخلوط کنيد.سپس آرد نخودچي را به آن بيفزاييد و خوب ورز دهيد .
سپس مقداري از گوشت را برداريد و کف دست پهن کنيدبه اندازه يک قاشق سوپخوري از ريحان خرد کرده و پنير موتزارلاي رنده شده وسط آن قرار دهيد و آن را لوله کنيد. همچنين مي توانيد ازابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنيد و به صورت لوله اي بپيچيد.
روغن را درتابه اي گرم کنيد و کتلت ها را درآن سرخ کنيد
کتلت هاي آماده را درظرفي بچينيد و با گوجه فرنگي ،زيتون ،ريحان ،خيارشور و سيب زميني سرخ کرده تزيين کنيد يا مي توانيد با سس سرو کنيد .
طرزتهيه سس
مخلوط گوجه فرنگي پوره شده،نمک،فلفل قرمز،روغن زيتون و آب ليموي تازه را روي حرارت بگذاريد تاکمي غليظ شود.
منبع: مجله سرآشپز - شماره21