جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيش از تغيير شغل، بايد چه کار کرد؟
-(2 Body) 
پيش از تغيير شغل، بايد چه کار کرد؟
Visitor 382
Category: دنياي فن آوري

? ايجاد آمادگي در خود براي تغيير شغل

دنياي کار، مدام در حال تغيير و تحول است. کارشناسان مي گويند بيشتر افراد در طول عمر کاري خود بين سه تا هشت شغل عوض مي کنند و اين تعداد گاهي به 25 شغل نيز رسيده است .
به عبارت ديگر، اگر مجبور هستيد شغل فعلي خود را ترک کنيد، نگران نباشيد- روزگاري که در آن همه در يک شغل ثابت باقي مي مانند، به سر رسيده است. البته توصيه نمي شود بدون پيدا کردن شغل ديگري، شغل کنوني خود را رها سازيد، به ويژه اگر مستاجر و عائله مند هستيد .
اگر هنوز مي توانيد شغل فعلي خود را تحمل کنيد، بهتر است با عجله براي تغيير آن اقدام نکنيد و با بررسي بيشتري، شغل جديد خود را پيدا کند. با اطرافيان خود مشورت کرده و شغلي را برگزينيد که با مهارت ها و علايق شما، هماهنگ بوده و فرصت کسب مهارت هاي جديد را نيز به دنبال داشته باشد .
بهترين کار اين است که پيش از ترک کردن شغل خود، شغل جديدي براي خود پيدا کنيد که چنين کاري هم هميشه مقدور نيست. زيرا ممکن است شغل فعلي خود را به دلخواه ترک نکرده باشيد و اين خواسته رئيس يا هئيت مديره باشد. پس دقت کنيد مبلغ دريافتي از شرکت را (بابت حقوق، سنوات، بازخريد و ...) تا زماني که شغل مناسبي نيافته ايد، بيهوده خرج نکنيد .

? برنامه ريزي براي تغيير شغل

هنگامي که قصد تغيير شغل داريد، بايد به تدريج و بي سرو صدا در جستجوي شغل جديدي باشيد. زيرا اگر جار بزنيد که از شغل فعلي خود ناراضي هستيد، ممکن است کارفرماي شما زودتر از موعد، درب خروجي را به شما نشان بدهد. آنگاه تمام پل هاي پشت سر خود را که بعدها به آنها نياز خواهيد داشت، از بين برده ايد .
جستجوي شغلي، روش خاص خودش را دارد، مگر آنکه از قبل در مورد يک شغل خاص با يک کارفرماي ديگر کنار آمده باشيد. در غير اينصورت بايد رزومه هاي خود را به شرکت هاي مورد نظرتان ارسال کرده و منتظر پاسخ آنها بمانيد . هنگامي که در محل کار هستيد، اين کار را انجام ندهيد و آن را به ساعات غيراداري موکول کنيد .
در نهايت اينکه رفتار خوب خود را تا آخرين لحظه اي که در محل کار فعلي تان هستيد حفظ کنيد، و قبل از ترک کامل آنجا، تمامي حساب هاي معوقه خود را با شرکت، تسويه نماييد
سعي نکنيد نزد همکاران فعلي خود در مورد شغل آينده تان، مبالغه کنيد. حسادت ويژگي زشتي است و ممکن است برايتان دردسر ساز شود، حتي اگر کارفرما هم از قبل از تصميم شما مطلع باشد .
با يک يادداشت کتبي، از رئيس خود قدرداني کنيد و با متانت و وقار از شغل خود انصراف دهيد. حتماً خاطر نشان کنيد که اين انتخاب خود شماست و نمي خواهيد يک فرصت طلايي را که برايتان به وجود آمده، از دست بدهيد. حتي اگر رئيس شما بدترين رئيس دنيا باشد، نبايد با دلخوري و بحث آنجا را ترک کنيد .
تا آخرين لحظات حضورتان در محل کار، سخت کار کنيد و آموزش هاي لازم را به فردي که جايگزين شما خواهد شد، بدهيد .
در نهايت اينکه خيلي با کلاس و باوقار از شغل کنوني خود خداحافظي کرده و پل هاي پشت سر خود را خراب نکنيد . شايد کارفرما يا همکار فعلي تان، در آينده اي نه چندان دور کارفرماي شما شوند
منبع: kasbokar.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image