مواد لازم براي 24 عدد :
آرد برنج /180 گرم
كره /120 گرم
پودر قند /120 گرم
پودر هل /1 قاشق سوپخوري
بادام خرد كرده /100 گرم
روش تهيه :
آرد را درتابه ي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آن گاه كره را بيفزائيد و كمي تفت دهيد. سپس آن را از روي حرارت بردايد و صبركنيد تا خنك شود. حالا پودر قند، پودر هل و بادام را اضافه كنيد و مخلوط كنيد. چنانچه حلوا خشك بود، كمي روغن مايع يا كره به آن بيفزائيد. اينكه هربار به اندازه ي 1 قاشق سوپخوري از حلوا برداريد، به شكل توپ درآوريد و در كاغذ مخصوص قرار دهيد و در ظرف زيبائي بچينيد. همچنين مي توانيد نيمي از حلوا را با 1 قاشق چايخوري زعفران دم كرده بياميزيد و حلوا را دو رنگ كنيد.
نكته ي خواندني
مطالعات نشان داده اند كه بادام نقش مهمي در آغاز يك رويه سالم غذايي ايفا مي كند. طبق تحقيقات انجام شده در دانشگاه تورنتو مشخص شد كه پيروي از يك برنامه غذايي متشكل از بادام، جو، گوشت هاي بدون چربي در كاهش كلسترول بد (LDH) و سلامت قلب نقش دارد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع