مواد لازم براي 25 برش :
آرد گندم/200 گرم
آرد برنج/50 گرم
روغن جامد/125 گرم
پودر هل/1 قاشق سوپخوري
پودر بادام/80 گرم
مواد لازم براي تهيه ي شربت :
آب/250 ميلي ليتر
شكر/500 گرم
زعفران دمكرده/1 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تزئين :
گردوي خرد كرده /به ميزان لازم
روش تهيه:
آرد گندم را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينكه هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود. سپس هل و بادام را اضافه كنيد. اكنون آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر در آب حل شود. اينكه زعفران دمكرده را اضافه نمائيد و شربت را بجوشانيد تا به اندازه ي لازم غليظ شود. حالا بتدريج شربت را به تركيب بالا بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اكنون قالب مستطيل شكل به اندازه ي 30×30 سانتيمتر را با سلفون كاملاً بپوشانيد. سپس حلوا را درون قالب بريزيد، سطح آن را صاف كنيد وبا گردو بپوشانيد و پس از سرد شدن، به شكل لوزي برش بزنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع