جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حلواي بادام زعفراني
-(4 Body) 
حلواي بادام زعفراني
Visitor 423
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 25 برش :
آرد گندم/200 گرم
آرد برنج/50 گرم
روغن جامد/125 گرم
پودر هل/1 قاشق سوپخوري
پودر بادام/80 گرم
مواد لازم براي تهيه ي شربت :
آب/250 ميلي ليتر
شكر/500 گرم
زعفران دمكرده/1 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تزئين :
گردوي خرد كرده /به ميزان لازم
روش تهيه:
آرد گندم را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهيد. اينكه هر دو را با هم تركيب كنيد. بعد روغن را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و صبر كنيد تا كاملاً خنك شود. سپس هل و بادام را اضافه كنيد. اكنون آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر در آب حل شود. اينكه زعفران دمكرده را اضافه نمائيد و شربت را بجوشانيد تا به اندازه ي لازم غليظ شود. حالا بتدريج شربت را به تركيب بالا بيفزائيد و مخلوط نمائيد. اكنون قالب مستطيل شكل به اندازه ي 30×30 سانتيمتر را با سلفون كاملاً بپوشانيد. سپس حلوا را درون قالب بريزيد، سطح آن را صاف كنيد وبا گردو بپوشانيد و پس از سرد شدن، به شكل لوزي برش بزنيد و در ظرف زيبائي بچينيد.

حلواي بادام زعفراني

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image