جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كوفته ي ترخون و مرزه
-(0 Body) 
كوفته ي ترخون و مرزه
Visitor 390
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4-6 نفر :
گوشت چرخ كرده ي بدون چربي/500 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه /به ميزان لازم
برنج /150 گرم (1 پيمانه)
لپه /150 گرم
پياز داغ /2 قاشق سوپخوري
سبزي معطر و خرد كرده (نعنا، جعفري، پيازچه، تره و شويد)/ 350 گرم
ترخون و مرزه /150 گرم
تخم مرغ /1 عدد
زعفران حل كرده /1 قاشق چايخوري
آلو بخاراي خيس كرده /200 گرم
مواد لازم براي تهيه ي سس كوفته :
روغن /3 قاشق سوپخوري
پياز داغ /2قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي /1 قاشق سوپخوري
آب /به ميزان لازم
روش تهيه :
گوشت را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه، كاملاً ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند. برنج را از قبل بخيسانيد و لپه را بپزيد. حالا لپه، برنج، پياز داغ، سبزي، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بيفزائيد و دوباره كاملاً ورز دهيد.
اينك از مواد كوفته، هر بار به اندازه يك پرتقال برداريد و در ميان آن، چند آلو و قدري پياز داغ قرار دهيد. سپس كوفته را جمع نمائيد ودر سس در حال جوش قرار دهيد. پس ازاتمام كار، شعله را ملايم كنيد. در قابلمه را نيمه باز بگذاريد و بمدت تقريبي يك ساعت بپزيد.
روش تهيه ي سس كوفته:
در قابلمه ي مناسبي، پياز داغ را همراه با رب گوجه فرنگي در روغن تفت دهيد و آب را بيفزائيد. قدري فلفل و زردچوبه به آن بيفزائيد و پس ازآن كه آب كاملاً جوشيد، سس آماده است.
يادآوري : يادتان باشد كه آب، بايد روي تمام كوفته ها را بپوشاند.
نكته ي خواندني
بررسي ها نشان داده اند كه مرزه داراي خواصي از قبيل ضد درد، ضد آرتريت، ضد باكتري، ضد سرطان و هضم كننده غذا مي باشد.

كوفته ي ترخون و مرزه

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image