جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ بادام با ميوه ي مخلوط
-(1 Body) 
پودينگ بادام با ميوه ي مخلوط
Visitor 404
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه كمپوت ميوه :
كمپوت گلابي/1 قوطي
كمپوت ميوه هاي گرمسيري /1 قوطي
ليموي ورقه كرده /1 عدد
شكر/70 گرم
ساقه ي دارچين/2 عدد
مواد لازم براي 6-8 نفر :
شير/500 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه)
پوست ليموي رنده كرده /1 قاشق چايخوري
ساقه ي دارچين/1 عدد
برنج نيمكوب/100 گرم
بادام آسياب كرده /40 گرم
خامه ي كم چرب /250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
پودر ژلاتين/2 قاشق سوپخوري
آب/1 قاشق سوپخوري
شكر/75 گرم
سفيده ي تخم مرغ /2 عدد
روش تهيه :
شير، پوست ليمو و ساقه ي دارچين را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، بعد برنج خيسانده را با مقداري آب بپزيد و صبركنيد تا آبش كشيده شود. آنگاه برنج را به مخلوط شير بيفزائيد. سپس بادام و خامه را هم درون مايه بريزيد و روي حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد تا كمي غليظ شود. حالا ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن ماري حل كنيد و به مخلوط مورد نظر بيفزائيد. اكنون صبر كنيد تا پودينگ خنك شود. بعد ساقه ي دارچين را از آن خارج نمائيد. اينك سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و آنرا در دو نوبت به پودينگ بيفزائيد. حالا مايه را بين 6 قالب چرب كرده به گنجايش 160 ميلي ليتر (دو سوم پيمانه) بريزيد و رويشان را با كاغذ آلومينيومي بپوشانيد و تا سفت شدن كامل، در يخچال نگه داريد. پودينگ را باكمپوت ميوه ميل كنيد.

روش تهيه ي كمپوت ميوه:
 

كمپوت گلابي و ميوه هاي گرمسيري را درصافي بريزيد، 360 ميلي ليتر ازآب آن را اندازه بگيريد و همراه با ميوه ها در ظرف مناسبي بريزيد. آن گاه ليمو، شكر و دارچين را بيفزائيد و مخلوط را روي حرارت ملايم، به مدت تقريبي 15 دقيقه بجوشانيد تا كمي غليظ شود.

پودينگ بادام با ميوه ي مخلوط

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image