جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كنافه ي خرما با سس كارامل
-(1 Body) 
كنافه ي خرما با سس كارامل
Visitor 429
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 10 نفر:
كَتائِف/500 گرم
خرماي هسته گرفته/600 گرم
گردوي خرد كرده/200 گرم
سس كارامل/به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه ي سس كارامل :
 

شكر/200 گرم
كره/150 گرم
خامه/50 گرم

مواد لازم براي تهيه ي سس رويه :
 

شير/500 ميلي ليتر
زرده ي تخم مرغ/5 عدد
شكر/200 گرم
وانيل/يك هشتم قاشق چايخوري
روش تهيه :
كَتائِف را در تابه اي بريزيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا برشته شود. آن گاه از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد. بعد ظرف مناسبي برداريد و قدري سس كارامل در آن بريزيد. سپس نيمي از كَتائف را بيفزائيد و روي آن را با خرما و گردو بپوشانيد. حالا دوباره قدري سس كارامل روي مخلوط بريزيد، باقيمانده ي كَتائِف را بيفزائيد و خرما و گردو بپاشيد. اكنون باقيمانده ي سس كارامل را روي آن بريزيد و مواد رويه را بيفزائيد و صاف كنيد. اينك كنافه را به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده ي مصرف شود.

روش تهيه ي سس كارامل
 

شكر را در ظرفي بريزيد، كره را بيفزائيد و روي حرارت قراردهيد تا شكر، طلائي رنگ شود. آن گاه خامه را اضافه كنيد و قبل ازاين كه خامه بجوشد، آن را از روي حرارت برداريد.

روش تهيه ي سس رويه :
 

شير را گرم كنيد. زرده هاي تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد تا به رنگ روشن درآيد. سپس شير گرم را كم كم به آن بيفزائيد. مايه ي به دست آمده را روي حرارت بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كمي غليظ شود. حالا مايه را از روي حرارت برداريد و وانيل را به آن اضافه كنيد.
يادآوري : كتائف خميري است به شكل رشته، كه به صورت فريز شده در بعضي از فروشگاه هاي لوازم قنادي يافت مي شود.

كنافه ي خرما با سس كارامل

منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image