نويسنده: سعيد بابا رحيمي
مواد لازم:
پوست پرتقال / 500 گرم
شکر / 500 گرم
آب / 300 ميلي ليتر
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
شکلات / به مقدار لازم
روش تهيه:
ابتدا پوست پرتقال را با آب بجوشانيد تا بپزد. بعد از چند بار جوشاندن، آب پوست پرتقال را عوض کنيد تا تلخي پوست پرتقال گرفته شود. سپس شکر، آب و پوست پرتقال را بجوشانيد تا به صورت مربا درآيد. در آخر وانيل را بيفزاييد. اکنون مرباي پوست پرتقال را از شربت خارج نماييد، آنها را به شکل خلالي خرد کنيد و در شکلات سياه بغلطانيد تا کاملاً با شکلات پوشانده شوند. حالا صبر کنيد تا شکلات کاملاً ببندد. سپس آنها را در ظرف در داري نگهداري نماييد.
منبع: دنياي تغذيه، شماره 101.