مواد لازم براي 6-8 نفر :
برنج /4 پيمانه (600 گرم)
بادمجان /500 گرم
نمك /به ميزان لازم
روغن مايع /به ميزان لازم
فيله ي مرغ خرد كرده /500 گرم
قارچ ورقه كرده /500 گرم
سيرله كرده /2حبه
زرده ي تخم مرغ /4 عدد
ماست معمولي /1 پيمانه
زعفران حل كرده ي غليظ/1 قاشق چايخوري
خلال پسته /2 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
برنج را مطابق دستورالعمل هاي گذشته، آبكش كنيد. پوست بادمجان را بگيريد، حلقه حلقه خرد كنيد رويش مقداري نمك بپاشيد تا مزه دار شود. پس از نيم ساعت، بادمجان ها را در روغن سرخ كنيد. سپس فيله ي مرغ را با 3 قاشق سوپخوري روغن و كمي نمك، تفت دهيد. آن گاه قارچ و سيررا بيفزائيد و مخلوط را 5 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. اكنون در كاسه ي مناسبي، زرده هاي تخم مرغ، ماست، زعفران و كمي نمك را خوب مخلوط نمائيد، يك دوم پيمانه روغن هم بيفزائيد و برنج را با آن مخلوط كنيد. بعد كف ظرف نسوزي را چرب نمائيد. نيمي از برنج را در آن بريزيد و صاف كنيد. حالا بادمجان، مرغ و قارچ را روي برنج بگذاريد و خلال پسته بپاشيد. سپس باقيمانده ي برنج را رويش بريزيد و آن را با پشت قاشق كمي بفشاريد. بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن روي آن بدهيد و روي ظرف را با فويل بپوشانيد. اينك ته چين را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 1/5 ساعت بپزيد تا دم بكشد و ته ديگش طلائي رنگ شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع