مواد لازم براي خمير:
زرده تخم مرغ / 4 عدد
شير / يک دوم پيمانه
روغن / يک چهارم پيمانه
نمک / 1 قاشق چايخوري
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
آرد / حدود 600 گرم
روش تهيه :
زرده هاي تخم مرغ را با شير، روغن مايع، نمک و بيکينگ پودر در ظرفي بريزيد و با قاشق مخلوط نماييد. کم کم آرد را اضافه نماييد و خوب هم بزنيد تا جايي که خمير لطيفي تهيه شود و خمير به دست نچسبد. سپس خمير را در کيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد آن را روي سطح آرد پاشي شده به ضخامت نيم سانتيمتر باز کنيد و در قالبي که از قبل چرب شده است، قرار دهيد و سطح خمير را سس گوجه فرنگي و سس مايونز بماليد. آنگاه مخلوط آماده گوشتي را بريزيد و روي آن پنير موزارلاي رنده شده بپاشيد و در پايان، روي سطح مايه را چند نوار خميري قرار دهيد و قالب را در فري که از قبل گرم شده است، با دماي 200 درجه سانتيگراد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.
مواد مياني:
سس گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
سس مايونز / 1 قاشق سوپخوري
پنير موزارلا / 150 گرم
پياز / 1 عدد
گوشت چرخکرده / 1 پيمانه
نمک، فلفل و زردچوبه / مقداري
قارچ / 200 گرم
فلفل دلمه اي / 1 عدد
جعفري خرد شده / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه مواد مياني:
پياز را نگيني خرد نماييد و با مقداري روغن سرخ کنيد. سپس گوشت و ادويه را بيفزاييد و هم بزنيد تا گوشت سرخ شود. آنگاه قارچ ورقه شده را اضافه نماييد و تفت دهيد. حالا فلفل دلمه اي خرد شده را با مواد قبل تفت دهيد. پس از آنکه تمامي مواد خوب تفت خورد، جعفري خرد شده را بيفزاييد و مورد استفاده قرار دهيد.
منبع: دنياي تغذيه، شماره 101.
منبع: