جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک انجير
-(0 Body) 
کيک انجير
Visitor 414
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

تخم مرغ: 3عدد
شکر: 100گرم
وانيل: يک دوم قاشق چايخوري
نمک: کمي
آرد : 150گرم
کره نرم: 100گرم
پوست ليموي رنده شده: 1 قاشق چايخوري
مخلوطي از ادويه ها(دارچين، هل و ميخک): يک دوم قاشق چايخوري
پودر کاسترد: 3 قاشق سوپخوري
بادام آسياب شده: 100 گرم
انجير خشک: 200گرم
انرژي کل 2700 کيلوکالري

روش تهيه:
 

تخم مرغ ها را با همزن برقي بزنيد و به تدريج شکر را بيفزاييد تا شکر کاملا حل شده و رنگ تخم مرغ ها روشن و مايه غليظ شود. سپس وانيل، نمک و آرد را اضافه و مخلوط کنيد. آنگاه کره را بيفزاييد و به هم زدن مواد ادامه دهيد. حالا پوست ليمو، ادويه ها، پودر کاسترد و بادام را نيز اضافه کنيد. در آخر انجير را که شسته و خشک کرده ايد، خرد کنيد و به مايه افزوده و مخلوط کنيد. مايه را در قالبي کمربندي به قطر 24 سانتيمتر که چرب کرده ايد، بريزيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 35 دقيقه بپزيد. پس از کمي خنک شدن از قالب خارج کنيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا کاملا خنک شود. اکنون کيک را روي ديس زيبايي قرار دهيد و روي آن مقداري پودر شکر بپاشيد و با برش هايي از انجير تازه و مقداري بادام هندي تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image