مواد لازم:
تخم مرغ: 3عدد
شکر: 100گرم
وانيل: يک دوم قاشق چايخوري
نمک: کمي
آرد : 150گرم
کره نرم: 100گرم
پوست ليموي رنده شده: 1 قاشق چايخوري
مخلوطي از ادويه ها(دارچين، هل و ميخک): يک دوم قاشق چايخوري
پودر کاسترد: 3 قاشق سوپخوري
بادام آسياب شده: 100 گرم
انجير خشک: 200گرم
انرژي کل 2700 کيلوکالري
روش تهيه:
تخم مرغ ها را با همزن برقي بزنيد و به تدريج شکر را بيفزاييد تا شکر کاملا حل شده و رنگ تخم مرغ ها روشن و مايه غليظ شود. سپس وانيل، نمک و آرد را اضافه و مخلوط کنيد. آنگاه کره را بيفزاييد و به هم زدن مواد ادامه دهيد. حالا پوست ليمو، ادويه ها، پودر کاسترد و بادام را نيز اضافه کنيد. در آخر انجير را که شسته و خشک کرده ايد، خرد کنيد و به مايه افزوده و مخلوط کنيد. مايه را در قالبي کمربندي به قطر 24 سانتيمتر که چرب کرده ايد، بريزيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 35 دقيقه بپزيد. پس از کمي خنک شدن از قالب خارج کنيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا کاملا خنک شود. اکنون کيک را روي ديس زيبايي قرار دهيد و روي آن مقداري پودر شکر بپاشيد و با برش هايي از انجير تازه و مقداري بادام هندي تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100