مواد لازم:
شير پاستوريزه: 120 ميلي ليتر
شکر: 100گرم
ماست چکيده پاستوريزه: 250 گرم
خامه پاستوريزه: 120گرم
پودر ژلاتين: 3 قاشق چايخوري
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
کمپوت آناناس: 200گرم
خلال پسته: 50گرم
انرژي کل 2000 کيلوکالري
روش تهيه:
شير را با شکر مخلوط کرده، هم بزنيد تا شکر در شير حل شود. ماست و خامه را اضافه نماييد و با همزن بزنيد تا صاف و يکدست شود. پودر ژلاتين را با يک سوم پيمانه آب سرد مخلوط نموده و روي بخار آب جوش قرار دهيدتا به طريق بن ماري ژلاتين کاملا حل شود. سپس آن را همراه با وانيل به مخلوط بالا اضافه نماييد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شود. تکه هاي آناناس و خلال پسته را نيز اضافه نماييد و مخلوط را در ظرف دسر ريخته و در يخچال به مدت 4تا 6 ساعت قرار دهيد تا کرم بسته شود. سپس کرم را در ظرف برگردانيد و با آناناس يا انگور و برگ نعناع تزيين نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100