مواد لازم:
ميگو / 200 گرم
پيازداغ / 1 قاشق سوپخوري
روغن، نمک، فلفل، پودر سير، زعفران و ادويه کاري / مقداري
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده / 2 قاشق سوپخوري
آبليمو / 1 قاشق سوپخوري
سيب زميني / 2 عدد
تخم مرغ / 3 تا 4 عدد
روش تهيه:
ميگو را به همراه پياز داغ در روغن بريزيد و کمي تفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي، جعفري خرد شده، آبليمو، نمک و فلفل را اضافه نماييد و مجدداً کمي تفت دهيد. آنگاه ظرف را کنار بگذاريد تا سرد شود. سيب زميني ها را با تخم مرغ، پودر کاري، زعفران دمکرده و پودر سير مخلوط و با ميگوها ترکيب کنيد. سپس در تابه داغ( که در آن روغن ريخته ايد)، مايه کوکو را بريزيد و در تابه را بگذاريد. اکنون حرارت را ملايم نماييد تا کوکو آماده شود.
منبع: دنياي تغذيه، شماره 101.