جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته کاناپه
-(0 Body) 
کوفته کاناپه
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه کوفته:
گوشت چرخکرده / 300 گرم
پياز / 1 عدد
جعفري خرد شده / 1 قاشق سوپخوري
آرد / 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 1 عدد
زيره / يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه / مقداري
پنير موزارلا / 150 گرم
روش تهيه:
گوشت را با پياز، جعفري، آرد، تخم مرغ، زيره، نمک و فلفل مخلوط نماييد و خوب ورز دهيد. سپس از اين مخلوط به اندازه يک تخم مرغ برداريد و در دست بيضي کنيد و وسط آن را مانند قايق گود نماييد. سيني فر را چرب کنيد و کوفته ها را در آن بچينيد و با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد تا نيم پز شوند. حالا از مواد مياني درون گودي هاي کوفته ها بريزيد و روي آنها پنير رنده شده بپاشيد و مجدداً درون فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا سطح پنير طلايي شود.

کوفته کاناپه

مواد لازم براي داخل کوفته:
پياز / 1 عدد
سير / 2 حبه
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق چايخوري
قارچ / 200 گرم
فلفل دلمه اي / 1 عدد
گوجه فرنگي / 2 عدد
نمک، فلفل و آويشن مقداري
جعفري ريز شده / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه مواد مياني:
پياز و سير رنده شده را با کمي روغن تفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي و بعد قارچ را اضافه نماييد. آنگاه فلفل دلمه اي خرد شده و بعد گوجه فرنگي ريز شده را بيفزاييد و منتظر بمانيد تا کمي پخته شود. بعد نمک، فلفل، آويشن و جعفري خرد شده را بيفزاييد. سپس درون گودي ها از اين مخلوط بريزيد. اگر آب انداخت، آب مواد فوق را در کف ظرف کوفته ها بريزيد.
منبع: دنياي تغذيه، شماره 101.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image