مواد لازم براي تهيه کوفته:
گوشت چرخکرده / 300 گرم
پياز / 1 عدد
جعفري خرد شده / 1 قاشق سوپخوري
آرد / 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 1 عدد
زيره / يک دوم قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه / مقداري
پنير موزارلا / 150 گرم
روش تهيه:
گوشت را با پياز، جعفري، آرد، تخم مرغ، زيره، نمک و فلفل مخلوط نماييد و خوب ورز دهيد. سپس از اين مخلوط به اندازه يک تخم مرغ برداريد و در دست بيضي کنيد و وسط آن را مانند قايق گود نماييد. سيني فر را چرب کنيد و کوفته ها را در آن بچينيد و با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد تا نيم پز شوند. حالا از مواد مياني درون گودي هاي کوفته ها بريزيد و روي آنها پنير رنده شده بپاشيد و مجدداً درون فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا سطح پنير طلايي شود.
مواد لازم براي داخل کوفته:
پياز / 1 عدد
سير / 2 حبه
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق چايخوري
قارچ / 200 گرم
فلفل دلمه اي / 1 عدد
گوجه فرنگي / 2 عدد
نمک، فلفل و آويشن مقداري
جعفري ريز شده / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه مواد مياني:
پياز و سير رنده شده را با کمي روغن تفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي و بعد قارچ را اضافه نماييد. آنگاه فلفل دلمه اي خرد شده و بعد گوجه فرنگي ريز شده را بيفزاييد و منتظر بمانيد تا کمي پخته شود. بعد نمک، فلفل، آويشن و جعفري خرد شده را بيفزاييد. سپس درون گودي ها از اين مخلوط بريزيد. اگر آب انداخت، آب مواد فوق را در کف ظرف کوفته ها بريزيد.
منبع: دنياي تغذيه، شماره 101.