مواد لازم:
پياز : 1عدد
روغن: به ميزان لازم
گوشت گوسفند: 500گرم
لپه: 100 گرم
زرد چوبه: 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
نمک: به ميزان لازم
آبليمو: 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل شده: 1 قاشق سوپخوري
آلو: 150گرم
کدوحلوايي: 1/5 کيلوگرم
انرژي کل 2500کيلوکالري
روش تهيه:
پياز را خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد. گوشت ها را قيمه اي خرد کرده و به پياز اضافه کنيد
و تفت دهيد. لپه را بشوييد و به گوشت اضافه کنيد. زرد چوبه و رب گوجه فرنگي را هم بيفزاييد و کمي تفت دهيد. در اين مرحله 3-2 ليوان آب اضافه کرده و بگذاريد با حرارت ملايم بپزد. نمک، آبليمو، زعفران و آلو را اضافه کنيد. پوست کدو حلوايي را بگيريد و به قطعات مربع شکل 5 سانتيمتري برش داده و با کمي روغن تفت دهيد و روي خورش قرار دهيد و بگذاريد به مدت 10دقيقه با آب خورش بپزد و جا بيفتد. توجه داشته باشيد که کدوها له نشوند. مي توانيد کدوها را با قالب دلخواه قالب بزنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100