جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ ذرت
-(4 Body) 
سوپ ذرت
Visitor 404
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

فلفل قرمز: 2 عدد
کره: 2 قاشق سوپخوري
پياز متوسط خرد شده : 1عدد
آب مرغ: 1 ليتر
ذرت : 500 گرم
خامه: به ميزان لازم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
انرژي کل 1000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

فلفل ها را در ماهيتابه تفت دهيد تا پوست آنها حالت تاول پيدا کند. سپس آنها را در کيسه پلاستيکي قرار دهيد. و در کيسه را ببنديد که بخار در آن بماند. 10 دقيقه صبر کنيد، سپس فلفل ها را در آورده و پوست آنها را بگيريد. آنگاه از وسط دو نيم کرده و تخم هاي وسط آنها را در آورد و سپس خردکنيد. مقداري از فلفل ها را خلال کرده و کنار بگذاريد. کره را کمي حرارت داده و پياز را داخل آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس فلفل ها را تفت دهيد. آنگاه اين مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذاريد تا 10دقيقه بجوشد. سپس در مخلوط کن ريخته و به صورت پوره درآوريد. حال داخل قابلمه اي بريزيد و دوباره روي حرارت قرار دهيد. فلفل هاي خلالي را که کنار گذاشته بوديد به همراه مقداري ذرت بگذاريد تا چند دقيقه بجوشد. سپس داخل سوپخوري ريخته و با خلال فلفل و دانه اي ذرت و خامه آن را تزيين کرده و سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image