مواد مورد نياز :
آرد :300گرم
پودر قند :يك قاشق غذاخوري
كره :150 گرم
شير:50 ميلي ليتر
تخم مرغ :3 عدد
بيسكويت :100 گرم
پودر قند:100 گرم
آب ليموترش تازه:يك قاشق
مقداري وانيل
پودر بادام :يك قاشق غذاخوري
خامه :100 گرم
ليموترش:500 گرم
شيوه پخت:
1ـ آرد را با يك قاشق غذاخوري پودر قند مخلوط كنيد .
2 ـ كره نرم را به آرد افزوده ، خوب مخلوط كنيد.
3 ـ وسط خمير را گود كنيد . شير را داخل گودي بريزيد . مواد را آرام آرام ورز دهيد تا به صورت خمير درآيد . البته اين خمير را نبايد زياد ورز دهيد . در صورت نياز مقداري آرد و يا شير به آن اضافه كنيد تا نهايتاً به صورت خمير يكدستي درآيد .
4ـ خمير را گلوله كرده ، داخل مشما قرار داده و به مدت 3 ساعت به آن استراحت دهيد .
5 ـ خمير را روي سطح صاف با وردنه باز كنيد و آن را به صورت يك دايره به قطر 30 سانتي متر برش بزنيد.
6 ـ خمير را داخل قالب مورد نظر (به قطر 25 سانتي متر) كه داخل آن آرد پاشيده ايد ، پهن كنيد. به طوري كه كف و ديواره قالب به طور كامل پوشيده شود. سپس با استفاده از يك چنگال ، چند سوراخ بر روي خمير ايجاد كنيد.
7 ـ قالب را به مدت 10 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد .
8 ـ خامه و آبليمو را با هم مخلوط كنيد. پودر بيسكويت ، 100 گرم پودر قند ، پودر بادام، مقداري نمك ، تخم مرغ ها و وانيل را به آن اضافه كرده و با هم زن خوب بزنيد تا كاملاً يك دست شود.
9 ـ مواد فوق را داخل قالب و بر روي خمير كاملاً پهن كنيد .
10 ـ ليموها را به صورت باريك برش بزنيد. سپس روي مواد بچينيد.
11 ـ قالب را به مدت 40 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد .
منبع:نشريه تغذيه وسلامتي،شماره 80.