مواد لازم:
گل سرخ: 50گرم
شکر: 500گرم
آب: نيم ليتر
رنگ غذاي خوراگي: به ميزان لازم
جوهر ليمو: يک هشتم قاشق چايخوري
انرژي کل 1900 کيلوکالري
روش تهيه:
ابتدا گل ها را پاک کنيد. سپس آنها را بشوييد و داخل آب جوش قرار دهيد تا نرم شوند. بعد از نيم ساعت گل ها را داخل آبکش بريزيد تا آب اضافي آنها برود. شکر و آب را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد. زماني که آب جوش آمد، گل ها و رنگ غذا را اضافه نماييد و بگذاريد مربا با حرارت کم بجوشد. سپس جوهرليمو را اضافه کنيد و بگذاريد تا قوام بيايد. حرارت زير ظرف را خاموش کنيد و با پارچه تميزي در مربا را بپوشانيد و مربا را دم کنيد. چند ساعت به همين حالت بگذاريد بماند تا مربا سرد شود. سپس داخل شيشه در داري بريزيد و در جاي خنک نگهداري نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100