جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي به
-(5 Body) 
مرباي به
Visitor 396
Category: دنياي فن آوري

روش تهيه:
 

به: 3 کيلوگرم
شکر: 2 کيلوگرم
دانه هل نکوبيده: 1 قاشق سوپخوري
آبليموي تازه: 3-2 قاشق سوپخوري
انرژي کل9000 کيلوکالري

مواد لازم:
 

به را پس از شستن چهار قاچ کرده، زوايد اضافي آن را بگيريد و به صورت پره هاي پرتقال خرد کنيد. سپس در ظرف مسي سفيد کرده نسبتا بزرگي ريخته، آب را به حدي که روي به را بگيرد بريزيد و مقدار کمي از شکر را به آن اضافه نماييد و روي حرارت به مدت 30-20 دقيقه قرار دهيد تا کمي پخته شود.
سپس بقيه شکر و هل را بيفزاييد در ظرف را بگذاريد و روي حرارت ملايم (از شعله پخش کن استفاده کنيد) قرار دهيد تا به مدت 5-4 ساعت، مربا ريز، جوش بزند. ضمن قوام آمدن، مربا رنگ انداخته و پخته مي شود. در اواخر پخت مربا، آبليموي تازه را اضافه کنيد و پس از چند جوش، حرارت را خاموش کنيد. روي در را دم کني بگذاريد و اجازه دهيد در همان ظرف، يک شب بماند و سرد شود. سپس در ظرف مورد نظر بريزيد و در جاي خشک و خنک نگهداري نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image