جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
غذاهاي چند دقيقه اي (2)
-(8 Body) 
غذاهاي چند دقيقه اي (2)
Visitor 444
Category: دنياي فن آوري

سالاد ماكاروني با مرغ
 

ـ نصف سينه مرغ را با مقداري نمك و زعفران بپزيد . سپس پرپر كنيد.
ـ‌نصف يك بسته ماكاروني را داخل آب جوش ريخته، بعد از اين كه كاملاً نرم شد ، آبكش كنيد و اجازه دهيد آب اضافه آن كاملاًگرفته شود.
ـ مرغ ،ماكاروني ، يك پياله ماست ترش ، مقداري نمك ، يك قاشق غذاخوري آبليمو و يك قاشق چاي خوري روغن زيتون را با هم خوب مخلوط كنيد.

پوره سيب زميني
 

ـ دو عدد سيب زميني بزرگ را بپزيد ؛ پوست كنيد و له كنيد.
ـ يك عدد پياز را به صورت رشته اي خرد كرده وداخل روغن تفت دهيد .
يك قاشق چاي خوري نعناع خشك را به پياز اضافه كنيد.
ـ كمي ادويه به پياز بزنيد .
ـ سيب زميني له شده را به پياز اضافه كنيد .كمي نمك بزنيد و خوب هم بزنيد تا كاملاً با هم مخلوط شود.

پوره بيسكويت
 

ـ‌ مقداري آب جوش بر روي چند عدد بيسكويت خشك بريزيد . اجازه دهيد چند دقيقه بماند تا نرم شود.
ـ يك قاشق چاي خوري خامه ونصف قاشق چاي خوري نارگيل را به بيسكويت اضافه كنيد.
ـ مواد فوق را داخل ميكسر يك دست كنيد.

مرباي هويج
 

ـ 800 گرم شكر را داخل يك ليتر آب حل كرده ، ظرف را روي حرارت قرار دهيد .
ـ هويج رنده شده را به آن اضافه كنيد.
ـ اجازه دهيد هويج را با حرارت ملايم پخته و غليظ شود.
ـ يك قاشق گلاب به مواد اضافه كنيد .
ـ بعد از خاموش كردن حرارت، دو قاشق آبليمو به مواد اضافه كنيد.
ـ نهايتاً بعد از سرد شدن مربا ، آن را داخل شيشه بريزيد .

نخود فرنگي پلو
 

ـ پياز را خرد كرده و داخل روغن تفت دهيد .
ـ ادويه و رب گوجه فرنگي را به پياز افزوده وتفت دهيد .
ـ برنج را با مقدار آب مورد نياز به پياز اضافه كنيد.
ـ‌نخودفرنگي ها و نمك را نيز به مواد بيفزاييد .
ـ اجازه دهيد مواد پخته و آب آن كاملاً خشك شود.
ـ نهايتاً برنج را دم كنيد.

آش برنج
 

ـ يك فنجان برنج را شسته ، با يك ليتر آب روي حرارت قرار دهيد .
ـ مقداري گوشت چرخ كرده به برنج اضافه كنيد .
ـ بعد از اين كه برنج و گوشت پخته شد، سبزي آش و مقداري نمك به آن بيفزاييد .
ـ اجازه دهيد آش به غلظت مناسب برسد . سپس ميل كنيد.

كلم پلو
 

ـ كلم را به صورت رشته اي ريز خرد كنيد .
ـ پياز داغ كرده ، ادويه و فلفل افزوده و خوب تفت دهيد .
ـ‌رب گوجه فرنگي به پياز اضافه كنيد .
ـ كلم ها را به پياز اضافه كرده و تفت دهيد.
ـ برنج را شسته ، با مقدار آب لازم و نمك به مواد فوق اضافه كنيد .
ـ بعد از اين كه آب مواد خشك شد، برنج را دم كنيد .

كوكوي عدس
 

ـ يك پياله عدس را بپزيد .
ـ عدس پخته را داخل ميكسر ريخته و به صورت پوره درآوريد .
ـ يك عدد تخم مرغ ، مقداري نمك و ادويه به عدس افزوده و خوب با هم مخلوط كنيد .
ـ روغن را داغ كنيد .
ـ مواد را داخل روغن در تابه پهن كنيد .
ـ بعد از اين كه تخم مرغ بست ، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم ببندد.
ـ نهايتاً برش زده و ميل كنيد .

سيب زميني و تخم مرغ
 

ـ 3 عدد سيب زميني را به صورت خلالي خرد كنيد.
ـ روغن را داغ كرده ، سيب زميني ها را داخل آن سرخ كنيد .
ـ 4 عدد تخم مرغ را روي سيب زميني هاي سرخ شده بشكنيد .
ـ مقداري نمك و ادويه روي آن بپاشيد .
ـ بعد از اين كه تخم مرغ بست ، حرارت را خاموش كنيد.

كله گنجشكي
 

ـ يك عدد پياز را سرخ كنيد .
ـ 200 گرم گوشت چرخ شده را با يك پياز رنده شده ، مقداري نمك و ادويه مخلوط كرده و خوب ورز دهيد و به صورت گلوله هاي كوچك درآوريد .
ـ گلوله هاي گوشت را داخل پياز تفت دهيد .
ـ يك قاشق غذاخوري نمك به مواد اضافه كنيد .
ـ دو ليوان آب به مواد بيفزاييد
ـ حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد غليظ شود .

بادمجان شكم پر
 

ـ 5 عدد بادمجان را تميز شسته ، وسط آن را برش بزنيد .
ـ پياز را خرد كرده، داخل روغن سرخ كنيد .
ـ 150 گرم گوشت چرخ كرده را به پياز افزوده ، تفت دهيد .
ـ نمك و ادويه را به آن اضافه كنيد .
ـ شكم بادمجان ها را با مخلوط گوشت پر كنيد . روي مواد مقداري پنير رنده شده بريزيد.
ـ بادمجان ها را به مدت 30 دقيقه با حرارت متوسط داخل فر قرار دهيد .

قيمه لوبيا چيتي
 

ـ پياز را خرد كرده ، داخل روغن تفت دهيد .
ـ مقداري گوشت خرد شده را به پياز افزوده ، تفت دهيد .
ـ لوبيا چيتي ، رب گوجه فرنگي ، ادويه و نمك را به همراه يك ليتر آب به پياز افزوده و اجازه دهيد مواد با حرارت ملايم بپزد و غليظ شود.

بيسكويت شكلاتي
 

ـ شكلات را به روش غيرمستقيم ذوب كنيد .
ـ بيسكويت ها را داخل شكلات بزنيد.
ـ بيسكويت ها را داخل كاغذ روغني بچينيد .
ـ بيسكويت ها را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا شكلات ببندد.

اسفناج پلو
 

ـ يك عدد پياز را تفت دهيد .
ـ 200 گرم اسفناج را به پياز افزوده و تفت دهيد .
ـ يك عدد سيب زميني خرد شده ، مقداري نمك و ادويه را به آن بيفزاييد .
ـ‌برنج را آبكش كرده ، مواد فوق را لابه لاي آن ريخته ، و برنج را دم كنيد .

سالاد بروكلي
 

ـ‌500 گرم بروكلي را داخل آب جوش قرار دهيد . بعد از 10 دقيقه آن را داخل آبكش بريزيد .
ـ 2 عدد گوجه فرنگي را خرد كنيد .
ـ گوجه فرنگي ، بروكلي ،مقدار نمك و فلفل، يك عدد سيب زميني پخته و خرد شده ، يك قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده و يك قاشق غذاخوري آبليمو يك قاشق غذاخوري آبغوره را با هم مخلوط كنيد .

شامي نخود
 

ـ يك پيمانه نخود را بپزيد .
ـ نخود را با يك حبه سير و يك عدد پياز داخل ميكسر يك دست كنيد .
ـ 3 قاشق غذاخوري گوشت چرخ شده ، مقداري نمك و ادويه و يك عدد تخم مرغ را به نخود اضافه كرده و خوب ورز دهيد .
ـ روغن را داغ كنيد .
ـ از مواد شامي ها كوچكي درست كرده و داخل روغن سرخ كنيد .
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image