جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت مغزدار
-(6 Body) 
بيسکويت مغزدار
Visitor 388
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد سفيد گندم : دو و يک دوم پيمانه (250گرم)
بيکنيگ پودر: 1 قاشق چايخوري
شکر: 2 پيمانه سرخالي (250گرم)
تخم مرغ: 3عدد
زرده تخم مرغ: 1عدد
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چايخوري
مغز پسته: 110گرم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 2800 کيلوکالري

روش تهيه:
 

آرد و بيکينگ پودر را در کاسه اي الک نماييد. سپس شکر را اضافه کرده و به خوبي با هم مخلوط کنيد. مرکز آن را گود نماييد و 2 عدد تخم مرغ کامل، 1 عدد زرده تخم مرغ، وانيل و پوست پرتقال رنده شده را بيفزاييد. همه مواد را با هم مخلوط کنيد. کمي ورز دهيد تا خمير يکدستي حاصل شود. سپس مغز پسته را افزوده و با خمير مخلوط کنيد. در سطح صافي کمي آرد بپاشيد و خمير را به طول 25 سانتيمتر و عرض 8 سانتيمتر رول کنيد. سطح رول را کمي صاف کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. يک عدد تخم مرغ باقي مانده را در کاسه اي بشکنيد و با زعفران مخلوط کنيد. با قلم مو روي بيسکويت را آغشته نماييد و در طبقه وسط فري که با حرارت 180 درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت 35-30 دقيقه قرار دهيد تا سطح بيسکويت طلايي شود. حرارت فر را به 150 درجه سانتيگراد کاهش دهيد. اجازه دهيد بيسکوييت سرد شود. حالا آن را به تکه هاي 0/5سانتيمتري برش دهيد و آنها را در سيني بگذاريد. اکنون به مدت 7-8 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمي برشته شوند. سپس آنها را برگردانيد و 8-7 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خشک و برشته شوند. در اين مرحله از فر خارج و روي پنجره فلزي خنک کنيد. سپس درون ظرف در بسته نگهداري نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image