مواد لازم:
آرد سفيد گندم : دو و يک دوم پيمانه (250گرم)
بيکنيگ پودر: 1 قاشق چايخوري
شکر: 2 پيمانه سرخالي (250گرم)
تخم مرغ: 3عدد
زرده تخم مرغ: 1عدد
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چايخوري
مغز پسته: 110گرم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 2800 کيلوکالري
روش تهيه:
آرد و بيکينگ پودر را در کاسه اي الک نماييد. سپس شکر را اضافه کرده و به خوبي با هم مخلوط کنيد. مرکز آن را گود نماييد و 2 عدد تخم مرغ کامل، 1 عدد زرده تخم مرغ، وانيل و پوست پرتقال رنده شده را بيفزاييد. همه مواد را با هم مخلوط کنيد. کمي ورز دهيد تا خمير يکدستي حاصل شود. سپس مغز پسته را افزوده و با خمير مخلوط کنيد. در سطح صافي کمي آرد بپاشيد و خمير را به طول 25 سانتيمتر و عرض 8 سانتيمتر رول کنيد. سطح رول را کمي صاف کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. يک عدد تخم مرغ باقي مانده را در کاسه اي بشکنيد و با زعفران مخلوط کنيد. با قلم مو روي بيسکويت را آغشته نماييد و در طبقه وسط فري که با حرارت 180 درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت 35-30 دقيقه قرار دهيد تا سطح بيسکويت طلايي شود. حرارت فر را به 150 درجه سانتيگراد کاهش دهيد. اجازه دهيد بيسکوييت سرد شود. حالا آن را به تکه هاي 0/5سانتيمتري برش دهيد و آنها را در سيني بگذاريد. اکنون به مدت 7-8 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمي برشته شوند. سپس آنها را برگردانيد و 8-7 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خشک و برشته شوند. در اين مرحله از فر خارج و روي پنجره فلزي خنک کنيد. سپس درون ظرف در بسته نگهداري نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100