جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قرابيه تبريز
-(1 Body) 
قرابيه تبريز
Visitor 438
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

بادام پوست گرفته خام: 150گرم
شکر: 200گرم
سفيده تخم مرغ: 3 عدد(100گرم)
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
مخلوط مغز پسته و بادام و شکر: به ميزان لازم
انرژي کل 2900 کيلوگرم

روش تهيه:
 

بادام را به صورت پودر درآورده و همراه با شکر، سفيده تخم مرغ و وانيل دوبار با دنده ريز چرخ گوشت چرخ کنيد. اگر خمير سفت بود کمي سفيده به آن اضافه کنيد. خمير را ورز دهيد تا سفيد رنگ شود. سپس داخل قيف پارچه اي با سر ماسوره ساده بريزيد. داخل سيني کاغذ روغني گذاشته و شيريني ها را با فاصله روي آن قرار دهيد و بر سطح آنها پسته، بادام و شکر بپاشيد و در فري که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده در طبقه وسط به مدت 30-20 دقيقه قرار دهيد تا روي آن طلايي شود. بعد از سرد شدن از کاغذ روغني جدا کنيد و در ظرف دردار نگهداري نماييد. اين شيريني در مجاورت با هوا زود خشک مي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image