جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک ژله اي آناناس
-(5 Body) 
کيک ژله اي آناناس
Visitor 407
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 20عدد:
تخم مرغ: 6عدد
شکر : 150گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت: 50گرم
بيکينگ پودر: يک سوم قاشق چايخوري
پودر ژله اي آناناس: 80گرم
آب جوش: 1پيمانه
پودر نارگيل: 80گرم
نارگيل خرد کرده: 75گرم
خامه ي فرم گرفته: 200گرم

 کيک ژله اي آناناس

روش تهيه:
تخم مرغ ها را در کاسه ي مناسبي بريزيد وبا همزن برقي بزنيد تا قدري غليظ شود. آن گاه شکر و وانيلين را به تدريج بيفزائيد وهم زدن را ادامه دهيد. سپس آرد ذرت، آرد و بيکينگ پودر را سه بارالک کنيد وبه مايه اضافه نمائيد. حالا مايه را در سيني چربکرده وکاغذ انداخته، به اندازه ي 20×30 سانتيمتر بريزيد ودرفر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد. دراين ميان پودر ژله را درآب جوش حل کنيد وپس از خنک شدن، در يخچال بگذاريد تا به غلظت سفيده ي تخم مرغ برسد. همين که کيک خنک شد، آن را به 20 قطعه ي مربع شکل ببريد هرتکه را ابتدا در ژله بغلتانيد. اينک کيک ها را در سيني بچينيد و به مدت 2 ساعت دريخچال نگه داريد. تا کاملاً سفت شوند. اکنون آن ها را از وسط ببريد وبا خامه ي فرم گرفته، دوباره به هم بچسبانيد. حالا کيک ها را براي پذيرائي، در ديس زيبائي بچينيد وتا هنگام پذيرائي در يخچال نگه داريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image