مواد لازم براي 20عدد:
تخم مرغ: 6عدد
شکر : 150گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت: 50گرم
بيکينگ پودر: يک سوم قاشق چايخوري
پودر ژله اي آناناس: 80گرم
آب جوش: 1پيمانه
پودر نارگيل: 80گرم
نارگيل خرد کرده: 75گرم
خامه ي فرم گرفته: 200گرم
روش تهيه:
تخم مرغ ها را در کاسه ي مناسبي بريزيد وبا همزن برقي بزنيد تا قدري غليظ شود. آن گاه شکر و وانيلين را به تدريج بيفزائيد وهم زدن را ادامه دهيد. سپس آرد ذرت، آرد و بيکينگ پودر را سه بارالک کنيد وبه مايه اضافه نمائيد. حالا مايه را در سيني چربکرده وکاغذ انداخته، به اندازه ي 20×30 سانتيمتر بريزيد ودرفر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد. دراين ميان پودر ژله را درآب جوش حل کنيد وپس از خنک شدن، در يخچال بگذاريد تا به غلظت سفيده ي تخم مرغ برسد. همين که کيک خنک شد، آن را به 20 قطعه ي مربع شکل ببريد هرتکه را ابتدا در ژله بغلتانيد. اينک کيک ها را در سيني بچينيد و به مدت 2 ساعت دريخچال نگه داريد. تا کاملاً سفت شوند. اکنون آن ها را از وسط ببريد وبا خامه ي فرم گرفته، دوباره به هم بچسبانيد. حالا کيک ها را براي پذيرائي، در ديس زيبائي بچينيد وتا هنگام پذيرائي در يخچال نگه داريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.