جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شارلوت روسي
-(0 Body) 
شارلوت روسي
Visitor 422
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم بيسکويت انگشتي:
 

تخم مرغ: 4عدد، زرده و سفيده از هم جدا
زرده ي تخم مرغ: 2عدد
کرم تارتار: يک دوم قاشق مرباخوري
شکر دانه ريز: 125گرم
آرد ذرت: 50گرم(يا پودر نشاسته ي گندم)
آرد سفيد گندم: 100گرم
پودر قند: مقداري براي پاشيدن روي بيسکويت ها
وانيل: يک دوم قاشق مربا خوري
اسانس ليمو: 2قطره

طرز تهيه بيسکويت انگشتي:
 

سيني فر را با کاغذ روغني پوشانده و روي کاغذ را خوب چرب کنيد. فر را با دماي 200درجه ي سانتي گراد يا 400درجه ي فارنهايت روشن کنيد. تمام 6عدد زرده ي تخم مرغ را داخل کاسه اي بريزيد و شکر را به آن اضافه کنيد. وانيل و اسانس ليمو را هم افزوده و با همزن خوب بزنيد تا کرم رنگ و کش دار شود سپس سفيده هاي تخم مرغ و کرم تارتار را بزنيد تا خوب سفيد شده و به شکل پنبه درآيد. در اين زمان زرده و سفيده ي تخم مرغ را با ليسک به آرامي با هم مخلوط کنيد. در مرحله ي بعد آردها را با هم مخلوط کرده و به تدريج به مايه ي تخم مرغ بيفزاييد و به حالت دوراني هم بزنيد تا مايه ي يک دست و لطيفي به دست آيد. اين مايه را در قيف با سرماسوره ي ساده به قطر يک سانتي متر بريزيد و بيسکويت هايي به طول 5تا8سانتي متر به دلخواه روي سيني قيف بزنيد. روي آنها مقداري پودر قند بپاشيد و به مدت 7تا10دقيقه در فر بپزيد تا طلايي يا خرمايي رنگ شوند. سپس اجازه دهيد شيرينيها مدتي در سيني بمانند تا خنک شوند و بعد آنها را از کاغذ جدا کنيد.
1.هم زدن زرده و شکر
2.کرم رنگ و کشدار شدن زرده
3.فرم دادن سفيده
4.مخلوط کردن سفيده با زرده ها
5.اضافه کردن آرد

نکته:
 

1.پودر قندي که روي بيسکويت ها پاشيده مي شود براي آن است که بيسکويت ها ترک بخورند و زيباتر شوند.
2.زرده و سفيده هاي تخم مرغ را با ليسک و بسيار آرام و با دقت مخلوط کنيد .آرد را قاشق ،قاشق به مواد اضافه کرده و با ليسک به حالت دوراني هم بزنيد.در غير اينصورت بيسکويت ها در فر پهن شده يا ابتدا پف کرده و بعد پف آن مي خوابد.
3.مقدار زدن سفيده بسيار مهم است زيرا بعضي ها سفيده را آن قدر مي زنند که لخته مي شود و فکر مي کنند با اين کار پف کيک يا شيريني بيشتر مي شود اما سفيده را بايد در حدي بزنيد که سفيد شود و وقتي اولين بار که کاسه را برگردانديد از کاسه نريزد.

مواد لازم براي 8تا 10نفر:
 

بيسکويت انگشتي اسفنجي: 15تا20عدد
زرده ي تخم مرغ: 9عدد(با پودر کرم کاستارد 3قاشق غذاخوري)
شکر: سه چهارم پيمانه(185گرم)
شير: 2 پيمانه
وانيل شکري: يک قاشق مرباخوري
پودر ژلاتين: 5قاشق مرباخوري
ماست خامه اي يا خامه ترش: يک دوم پيمانه (125گرم)
خامه قنادي شيرين شده: يک دوم پيمانه(125گرم)
انواع ميوه و خامه ي فرم گرفته: براي تزيين

طرز تهيه :
 

کف و اطراف قالب شارلوت يا قالب گرد با ظرفيت 2ليتر را با سلفون يا کيسه فريزر بپوشانيد. يک طرف بيسکويت ها را ببريد تا صاف شود و از اين سمت بيسکويت ها را با دقت کنار هم داخل قالب قرار دهيد طوري که فاصله اي بين آن ها نماند. زرده هاي تخم مرغ را داخل کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد .شکر را اضافه کنيد و به همزدن ادامه دهيد تا مواد غليظ شود. شير را آرام آرام ته تخم مرغ ها بيفزاييد و هم بزنيد .مايه را روي حرارت قرار داده و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شده اما نجوشد (زيرا مي برد)مايه را از روي حرارت برداريد .ژلاتين را در کاسه ي کوچکي ريخته و 3قاشق سوپ خوري آب سرد روي آن بريزيد و اجازه دهيد اسفنجي شود سپس آن را روي بخار آب قرار دهيد تا حل شود. ژلاتين را به مايه ي شير و تخم مرغ بيفزاييد و اين مايه را کنار بگذاريد تا ولرم شود. ماست يا خامه ترش را افزوده و هم بزنيد. سپس خامه را با همزن بزنيد تا فرم بگيرد و به مايه ي شير ،تخم مرغ و ژلاتين بيفزاييد و خوب هم بزنيد روي کرم را بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد و گاهي اوقات آن را هم بزنيد.کرم بايد غليظ شود اما نبندد. کرم را در قالب ريخته و چند عدد بيسکويت روي دسر بچينيد و به مدت يک شب در يخچال قرارداده و کرم را با دقت برگردانيد. نايلون را از روي آن برداشته و روي آن را با خامه و ميوه تزيين کنيد.

نکته:
 

1.اين دستور 450گرم کربوهيدرات ،120گرم پروتئين،100گرم چربي و 3180کيلوکالري انرژي دارد.
2.مي توانيد به جاي زرده ي تخم مرغ از 3قاشق سوپ خوري پودر کرم کاستارد استفاده کنيد. به اين ترتيب که پودر کاستارد، شکر و شير(سه پيمانه)را در شير جوش بريزيد و مرتب هم بزنيد تا کرم غليظي به دست آيد و مراحل را ادامه دهيد.
3.علت آن که کرم داخل شارلوت بايد کمي سفت شود و بعد ميان بيسکويت ها بريزيد آن است که اگر شما مايه را رقيق بريزيد، بيسکويت ها از جاي خود حرکت کرده و در کرم شناور شده و نرم مي شوند.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image