مواد لازم:
بيسکويت ساده: 120گرم (پودر شده)
کره: 60گرم ذوب شده
پنير خامه اي: 500گرم
تخم مرغ: 2 عدد
سفيده ي تخم مرغ: يک عدد
آب ليموترش تازه: يک قاشق غذا خوري
خامه صبحانه: 100گرم
آرد: 3قاشق غذاخوري
مواد لازم براي پوره ي توت فرنگي:
توت فرنگي تازه:200گرم
پودر قند: 25گرم
طرز تهيه:
يک قالب 12 عددي مافين را چرب کرده کف و ديواره ي قالب ها را با فويل بپوشانيد. بيسکويت پودر شده و کره ي ذوب شده ي خنک را مخلوط کرده داخل هر قالب يک قاشق غذاخوري از اين مواد ريخته، پرس کنيد. سپس به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
پنير خامه اي و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يک دست شود. سپس تخم مرغ ها و سفيده تخم مرغ را اضافه کنيد. مواد آماده را روي بيسکويت ها ريخته و قالب را تا لبه پر کنيد.
قالب را در فر از پيش گرم شده با دماي 150درجه سانتي گراد به مدت 20دقيقه قرار دهيد. پس از اين مدت فر را خاموش و در فر را نيمه باز کرده و چيز کيک ها را به مدت يک ساعت داخل فر خنک کنيد. سپس قالب را به مدت 2ساعت داخل يخچال قرار دهيد. چيز کيک ها را از فويل جدا کرده و روي هر چيز کيک يک قاشق مرباخوري توت فرنگي پوره شده ريخته و با توت فرنگي تازه تزيين کنيد.
طرز تهيه پوره توت فرنگي :
توت فرنگي خرد شده و پودر قند را داخل مخلوط کن ريخته و له کنيد تا صاف و يکدست شود.
نکته:
1.اين دستور 185گرم کربو هيدرات ،65گرم پروتئين ،155گرم چربي و 2395کيلو کالري انرژي دارد.
2.در صورت در دسترس نبودن توت فرنگي تازه مي توانيد مارمالاد توت فرنگي را جايگزين پوره توت فرنگي کنيد. همچنين از پوره ميوه هاي فصل ديگر هم مي توانيد استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68