مواد لازم براي 10 عدد:
نان رولت شکلاتي: 1 ورق به اندازه ي 30×40سانتي متر
آب پرتقال: 125 ميلي ليتر يک دوم پيمانه
پودر ژلاتين: 6 قاشق چايخوري
پنير خامه اي : 500گرم
شکر: 150گرم
آب ليمو: 2 قاشق سوپخوري
خامه ي فرم گرفته: 300 گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم سس تمشک:
تمشک قرمز: 250گرم
شکر: 2قاشق سوپخوري
آرد ذرت: 2قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ابتدا نان رولت را به اندازه ي قالب مورد نظر ببريد و کف قالب ها را با آن بپوشانيد. آن گاه آب پرتقال را در کاسه ي کوچکي بريزيد وژلاتين را رويش بپاشيد. سپس صبر کنيد تا ژلاتين به حالت اسفنجي درآيد و بعد آن را به روش بن ماري حل کنيد. حالا پنير خامه اي و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. وژلاتين حل کرده، آب ليمو، خامه ي فرم گرفته و وانيلين را بيفزائيد و به آرامي مخلوط کنيد. اکنون اين مايه را در قالب ها، روي نان رولت بريزيد و صاف کنيد ودريخچال بگذاريد. دراين ميان سس تمشک را آماده سازيد وهمين که خنک شد؛ آن را روي کيک پنير بريزيد و صاف کنيد. اينک قالب را به مدت تقريبي 6 ساعت ويک يا شب دريخچال نگه داريد تا کيک ها کاملاً سفت شوند. حالا کيک ها را براي پذيرائي از قالب خارج کنيد ودر ديس زيبائي بگذاريد.
روش تهيه ي سس تمشک:
تمشک ها را پوره کنيد وازصافي عبور دهيد تا مايه ي صاف و يکدستي به دست آيد. آن گاه تمشک صاف کرده را با شکر و آرد ذرت مخلوط کنيد. و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس اين مخلوط را پيوسته هم بزنيد تا غليظ وشفاف شود. حالا بگذاريد سس کمي خنک شوند بعد آن را مصرف کنيد.
ياد آوري:
مي توانيد به جاي استفاده از قالب هاي تکي از قالب کمربندي به قطر20 سانتي متر نيز استفاده کنيد.
ياد آوري:
به جاي استفاده از نان رولت، مي توانيد200 گرم بيسکويت شکلاتي آسياب کرده را با 90گرم کره ي آب کرده وسرد شده مخلوط کنيد و کف قالب بريزيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.