جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت گردوئي
-(0 Body) 
بيسکويت گردوئي
Visitor 402
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 60عدد:
کره: 100گرم
شکر:80گرم
آرد: 100گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
گردوي خرد کرده: 100گرم

 بيسکويت گردوئي

روش تهيه:
کره و شکر را در کاسه اي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف ويکدست شود. آن گاه آرد، وانيلين وگردو را بيفزائيد ومخلوط کنيد تا خمير نرمي حاصل شود. حالا هر بار به اندازه ي يک قاشق چايخوري از خمير برداريد و با فاصله روي سيني چربکرده بگذاريد. بعد قدري روي آن ها را با کف دست تخت کنيد. ودر فر (تاون) گرم شده با دماي 150 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 25 دقيقه بپزيد. همين که بيسکويت خنک شد، آن را براي پذيرائي، درظرف زيبائي بچينيد.
ياد آوري:
ميل کردن اين بيسکويت درکنار فنجان چاي، بسيار مطلوب وگواراست.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image