مواد لازم براي تهيه ي 12 قطعه شيريني:
زردآلوي خشک وخرد کرده : 130گرم
آب پرتقال: 100 ميلي ليتر
کره ي نرم : 40گرم
پودر شکر: 75 گرم
پودر نارگيل برشته کرده: 90گرم
مرباي آلبالوي بدون شربت: به ميزان لازم
پودر شکر براي تزئين درصورت دلخواه: به ميزان لازم
روش تهيه:
سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد. ابتدا در ظرف مناسبي زردآلوي خرد کرده را همراه با آب پرتقال بريزيد و به مدت 2 ساعت بخيسانيد. درظرفي ديگر؛ کره و پودرشکر را با قاشق چوبي بزنيد تا به شکل کرم درآيد. سپس به تدريج زردآلوي خيس خورده را اضافه کنيد. حالا پودر نارگيل را بيفزائيد وهمه ي مواد را با هم مخلوط کنيد. بعد، ازمخلوط به دست آمده، هربار به اندازه ي يک قاشق چايخوري برداريد ودرکف دست گلوله کنيد ودر سيني قرار دهيد. اکنون روي هريک از شيريني ها مرباي آلبالو نيمه قرار دهيد. آن گاه شيريني را به مدت 3 ساعت دريخچال بگذاريد تا سفت شود. درصورت تمايل، مي توانيد با پودر شکر روي شيريني ها را تزئين کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره50.