مواد لازم براي 25 عدد:
پودر نارگيل : 225گرم
شکر: 150 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوري
بيکينگ پودر: يک هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ همزده: 1عدد
شير: 60 ميلي ليتر(يک چهارم پيمانه)
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
روش تهيه:
نارگيل، شکر، آرد و بيکينگ پودر را در کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد. آن گاه تخم مرغ، شير و وانيلين را بيفزائيد ومخلوط را هم بزنيد. حالا هر بار يک قاشق سوپخوري از مايه برداريد و به شکل توپ درآوريد. حالا توپ هاي نارگيلي را با فاصله درسيني چربکرده بچينيد. ودرفر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همين که دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همين که شيريني پخت، آن را روي پنجره ي سيمي بگذاريد تا کاملاً خنک شود. اکنون شيريني را براي پذيرائي در ظرف دردار بچينيد. ميل کردن پتي فور نارگيل همراه با يک فنجان چاي، بسياردلپذير و گواراست.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.