مواد لازم براي حدود 18-20 عدد شيريني:
کره در دماي محيط: 115گرم
شکر قهوه اي : 115گرم
تخم مرغ: 1عدد
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد : 150گرم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
جوي پرک: 75گرم
شکلات سياه خرد کرده: 115گرم
شکلات سفيد خرد کرده: 115گرم
روش تهيه:
فر(تاون) را با دماي 190 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. سيني فررا با کاغذ روغني بپوشانيد. درظرف مناسبي، کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. سپس تخم مرغ و وانيلين را اضافه کنيد. دوباره با همزن کمي بزنيد اينک آرد، جو و شکلات ها را بيفزائيد وبا قاشق فلزي مخلوط کنيد حالا به کمک دو قاشق، هر بار قدري از مخلوط برداريد و درسيني فر با فاصله بچينيد. اکنون شيريني ها را به مدت 15-20 دقيقه يا تا زماني که دورآن ها طلائي رنگ شود، درفربپزيد بعد شيريني هاي پخته را روي پنجره سيمي خنک کنيد و براي پذيرائي درظرف زيبايي بچينيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.