مواد لازم براي 16 عدد:
آرد: 225گرم
بيکينگ پودر: يک ويک دوم قاشق چايخوري
کره ي خرد کرده: 60گرم
شير: يک و يک دوم قاشق سوپخوري
شکر: 75 گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ همزده: 1عدد
مواد لازم آيسينگ ليمو:
پودر شکر: 120 گرم
پوست ليموي رنده کرده: يک دوم قاشق چايخوري
آبليمو: 2 قاشق چايخوري
روش تهيه:
آرد، بيکينگ پودر وکره را در کاسه اي بريزيد وبا نوک انگشتان مخلوط کنيد. آن گاه شير و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد وروي حرارت قرار دهيد تا شکرحل شود ولي شيرنجوشد! سپس وانيلين را بيفزائيد وظرف را از روي حرارت برداريد. حالا صبر کنيد تا شير خنک شود. بعد آن را همراه با تخم مرغ به مخلوط آرد اضافه نمائيد تا خمير شود. اکنون خمير را روي سطح آرد پاشيده، قدري ورزدهيد تا صاف و يکدست شود. بعد هربار به اندازه ي يک قاشق چايخوري ازآن برداريد وبه طول 13 سانتيمتر رول کنيد. سپس هر دو رول را به هم بتابانيد وبه شکل حلقه در آوريد. اينک حلقه هاي خمير را روي سيني چربکرده بچينيد وبه مدت تقريبي 15 دقيقه در فرگرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، بپزيد. بيسکويت ها را براي خنک شدن، روي پنجره ي سيمي قرار دهيد. اکنون هريک را در آيسينگ ليمو فرو ببريد، به گونه اي که فقط روي بيسکويت ها به آيسينگ آغشته شوند. بعد آن ها روي فويل بگذاريد. و صبرکنيد تا آيسينگ خشک شود. اينک بيسکويت ها را براي پذيرائي در ديس زيبائي بچينيد و همراه با نوشيدني هاي متنوع اين ايام، ميل کنيد.
روش تهيه ي آيسينگ ليمو:
پودر شکر، پوست ليمو و آبليمو را در ظرفي بريزيد وبا هم مخلوط کنيد. آن گاه ظرف را روي بخارآب جوش قراردهيد. و آيسينگ را هم بزنيد تا صاف و روان شود. چنانچه آيسينگ سفت بود، قدري آب به آن بيفزائيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.