جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت ايتاليائي گردوئي
-(5 Body) 
بيسکويت ايتاليائي گردوئي
Visitor 636
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي حدود 35 عدد:
گردوي آسياب کرده: 240گرم
سفيده ي تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 100گرم
کره: 50گرم
آرد: 110گرم
سفيده ي تخم مرغ اضافي: 1عدد
گردوي خردکرده: 70گرم

روش تهيه:
گردوي آسياب کرده را در ظرف مناسبي بريزيد، سفيده ي تخم مرغ، شکر و کره را بيفزائيد ومخلوط کنيد وبا همزن برقي بزنيد. آن گاه آرد را اضافه کنيد تا مايه، خمير شود. اکنون خمير را در کيسه اي نايلوني بگذاريد ونيم ساعت دريخچال نگه داريد. سپس آن را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي نيم سانتيمتر باز کنيد وبا برشگري به قطر تقريبي 4 سانتي متر، قالب بزنيد. حالا روي خميرهاي برش خورده را با سفيده ي تخم مرغ اضافي مرطوب سازيد و گردو بپاشيد. بعد با فاصله در سيني چربکرده بچينيد ودر فرگرم شده با دماي 190 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 10 دقيقه بپزيد. اينک بيسکويت ها را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد و براي پذيرائي درظرف زيبائي بچينيد.
يادآوري:
درتهيه ي برخي از شيريني ها فقط از زرده ي تخم مرغ استفاده مي شود از اين رو، ممکن است مقدار زيادي سفيده ي تخم مرغ بي مصرف بماند. بنابراين مي توانيد با استفاده ازاين دستور، از سفيده ي تخم مرغ هاي باقيمانده، شيريني خوشمزه اي فراهم کنيد ودرکناراعضاي خانواده، از خوردن آن لذت ببريد:.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image