مواد لازم براي 6-8 نفر:
شکر: 180گرم
آب: 60ميلي ليتر
شير: 80ميلي ليتر
شکراضافي: 100گرم
پنير خامه اي : 400گرم
پوست ليموي رنده کرده: 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ: 4عدد
روش تهيه:
شکر و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شکر حل شود. آنگاه بگذاريد شربت بجوشد و شکر کارامل شود. سپس کارامل را در قالب چربکرده اي به قطر 20 سانتيمتر بريزيد وکنار بگذاريد. حالا شير و شکر اضافي را درظرفي بريزيد وروي حرارت قرار دهيد. تا شکر حل شود. ولي مخلوط نجوشد! بعد صبرکنيد خنک شود. اکنون پنير را در کاسه اي بريزد وقدري با همزن برقي بزنيد تا صاف ويکدست شود.سپس مخلوط شير را بتدريج به آن بيفزائيد. اينک پوست ليمو وتخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد ومايه را در قالب، روي کارامل بريزيد. قالب را در سيني ديواره بلندي بگذاريد و تا نيمه آب بريزيد. قالب را در فر (تاون) گرم شده، با دماي 180 درجه ي سانتيگراد قرار دهيد. وبه مدت تقريبي 1 ساعت، کيک را بپزيد. حالا کيک را در قالب خنک کنيد. بعد رويش را بپوشانيد. ويک شب در يخچال نگه داريد. اينک کيک را براي پذيرائي، درديس زيبائي برگردانيد و به سليقه ي خود تزئين نمائيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.