مواد لازم براي 24 عدد:
کره: 60گرم
عسل: 60ميلي ليتر
شکر: 1قاشق سوپخوري
کورن فلکس: 120 گرم
پرک بادام: 100گرم
روش تهيه:
کره، عسل وشکر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کره آب شود. آن گاه ظرف را از روي حرارت برداريد، باقيمانده ي مواد را به آن بيفزائيد ومخلوط کنيد و درکپسول هاي مخصوصي که در قالب هاي مافين گذاشته ايد، بريزيد. حالا قالب ها را درفر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، بگذاريد وبه مدت تقريبي 10 دقيقه، لقمه هاي عسلي را بپزيد. پس ازخارج کردن از فر وخنک شدن، آن ها را در ظرف زيبائي بچينيد ورويشان را بپوشانيد تا شيريني خشک نشود.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.