1. براي پختن کيک ها، شيريني ها ونان ها در فرهاي گازي، ازکدام المنت استفاده مي شود؟
فقط المنت پائين؛ زيرا المنت بالا درفرهاي گازي فقط براي برشته کردن، طراحي وتعبيه شده است.
2. چرا کيک پف نمي کند؟
پف نکردن کيک، دلايل مختلفي دارد که يکي از آن ها داغ بودن بيش از حد فراست.چنانچه قالب انتخابي با حجم مايه متناسب بناشد، کيک به اندازه ي لازم پف نخواهد کرد.
3. چرا پف کيک، بعد از مدتي از بين مي رود؟
استفاده کردن بيش از حد لازم از بيکينگ پودر و مصرف جوش شيرين، موجب از بين رفتن پف کيک مي شود. همان طورکه مي دانيد، مصرف جوش شيرين به هيچ وجه توصيه نمي شود.
4. علت خشک شدن و زبري شيريني ها، چيست؟
زبري و خشک شدن شيريني ها، به دليل استفاده ازشکر درشت وحل نشدن شکر در ديگر مواد لازم شيريني است. زيرا دراين صورت شکر ته نشين مي شود ولايه ي زمختي ازخود به جاي مي گذارد. بنابراين درتهيه ي شيريني ها و کيک ها، حتماً از شکر ريزاستفاده کنيد.
6. چرا کيک بعد از برش خرد مي شود؟
معمولاً عجله کردن دربريدن کيک ها ويا گرم بودن کيک، موجب خرد شدن آن مي شود. بهترين زمان براي بريدن کيک هاي اسفنجي، پس از نگه داشتن کيک به مدت يک شب در قالب است و براي کيک هاي کره اي پس از قراردادن بر روي پنجره، سيمي وخنک شدن کامل بعد ازگذاشتن کيک به مدت 2 ساعت دريخچال است. البته هم زدن بيش از حد تخم مرغ هم، ممکن است دليلي براي اين مشکل باشد.
7. چگونه شيريني هاي عيد را بهتر نگهداري کنيم؟
شيريني را در ظرف دردار بچينيد وبه منظور جلوگيري از چسبيدن شيريني ها به يکديگر ورقه اي ازکاغذ روغني بين لايه هاي آن بگذاريد و ظرف را دريخچال بگذاريد تا شيريني تازه تربماند و طعم خود را حفظ کند.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.