جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک کرپ توت فرنگي
-(5 Body) 
کيک کرپ توت فرنگي
Visitor 442
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه خمير کرپ:
 

آرد: 2 پيمانه (250گرم)
نمک: يک قاشق مرباخوري
شکر: يک سوم پيمانه (75گرم)
تخم مرغ: 4 عدد
شير: 500ميلي ليتر(2پيمانه)
کره: 100گرم

مواد مياني کيک:
 

نشاسته ذرت: 5 قاشق غذاخوري
شکر: يک و نيم پيمانه(337گرم)
شير: 700ميلي ليتر
تخم مرغ: 3 عدد
پوره توت فرنگي: يک پيمانه
آب ليموترش: يک قاشق غذاخوري
محلول زعفران: يک قاشق مربا خوري

طرز تهيه:
 

آرد، نمک و شکر را در ظرفي الک کرده و کنار بگذاريد. تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و با چنگال بزنيد تا باز شود .آن را کم کم همراه شير به مخلوط آرد اضافه کرده و با همزن دستي بزنيد تا شير و تخم مرغ ها تمام شود.کره را روي حرارت بگذاريد تا آب شود و 1دقيقه هم بجوشد، سپس آن را همان طور داغ به خمير اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا خمير کاملا صاف و بدون گلوله شود. در صورت داشتن گلوله يک بار آن را از الک رد کنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد حداقل نيم ساعت استراحت کند. يک تابه صاف و متوسط را روي حرارت بگذاريد تا کاملا داغ شود. کف آن را با قلم مو چرب کنيد و يک تا يک و نيم ملاقه از مايه را در تابه بريزيد .سپس تابه را بچرخانيد تا تمام سطح تابه با خمير آغشته شود و وقتي حباب هاي هوا ايجاد شد و يک طرف آن کمي برشته شد،کرپ را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم پخته و آماده شود.کرپ هاي آماده را ابتدا روي دستمال تميز بگذاريد تا خنک شود بعد روي هم بچينيد و روي آن را بپوشانيد.

طرز تهيه کرم:
 

نشاسته ذرت، شکر، شير و تخم مرغها را در يک کاسه ريخته و با همزن دستي بزنيد تا هم نشاسته ذرت و هم تخم مرغها کاملا در شير حل شود.ظرف را روي حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مايه بجوش آيد و غليظ شود. مايه را وقتي مي توانيد از روي حرارت برداريد که از فرني سفت تر شده باشد، کرم را از روي حرارت برداشته و 2قسمت کنيد. به يک قسمت آن پوره توت فرنگي و به قسمت ديگر آن آب ليموترش تازه و محلول زعفران را اضافه کنيد و براي يکي دو دقيقه ديگر هم هر کدام را روي حرارت بگذاريد، سپس از روي حرارت برداريد و بگذاريد کمي خنک شود يک قالب کمربندي يا يک قابلمه تفلون که کف آن اندازه کرپ ها باشد را انتخاب کرده و کرپ ها را يکي يکي در قالب يا قابلمه بگذاريد روي هر کدام از يکي از دو نوع کرم بريزيد تا تمام کرپ ها تمام شود. روي آخرين کرپ نبايد کرم ريخته شود سپس روي آن را پوشانده و يک جسم نه چندان سنگين روي آن بگذاريد و 4تا 5ساعت در يخچال قرار دهيد سپس در ظرف مناسبي گذاشته، برش داده و سرو کنيد.

نکته:
 

1.اين دستور داراي 4487کيلوکالري انرژي ،62گرم کربوهيدرات ،9گرم پروتئين و 29گرم چربي مي باشد.
2.اين کيک را با کرم ليمو و يا کرم پاتيسير نيز مي توانيد آماده کنيد.
3.مي توانيد به کرم يک پيمانه خامه فرم گرفته نيز بيفزاييد.
4.يک قاشق مرباخوري محلول زعفران معادل يک چهارم قاشق مرباخوري زعفران ساييده مي باشد.
5. بعد از استراحت دادن خمير کرپ راحت تر مي توانيد در مورد غلظت آن قضاوت کنيد. اگر مايه غليظ بود کمي شير و اگر شل بود کمي آرد به آن اضافه کنيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image