مواد لازم براي پاي:
آرد سيب زميني: 50گرم
آرد: 200گرم
نمک: کمي
کره: 110گرم
پودر قند: 35گرم
زرده ي تخم مرغ: يک عدد
آب سرد: حدود 90گرم
مواد لازم براي کيک پنير:
پنير خامه اي:150گرم
شکر: 100گرم
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ: يک عدد
خامه:200گرم
شکلات سفيد: 100گرم ذوب شده
پودر ژلاتين: يک قاشق سوپ خوري
آب: 3قاشق سوپ خوري
توت فرنگي: 500گرم
طرز تهيه :
آردها و نمک را با هم مخلوط کنيد سپس کره را اضافه کنيد و مواد را مخلوط کنيد تا مانند خرده هاي نان شود بعد پودر قند و زرده ي تخم مرغ و وانيل را اضافه کنيد و در آخر آب سرد را به آرامي اضافه کنيد به حدي که فقط خمير جمع شود بعد خمير را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد سپس خمير را در قالب پاي به قطر 20سانتي متر باز کنيد و روي آن را مقداري نخود يا لوبيا بريزيد سپس قالب را به مدت 20دقيقه در فر با حرارت 180درجه ي سانتي گراد قرار دهيد تا پاي بپزد.
طرز تهيه کيک پنير:
پنير خامه اي، شکر و وانيل را با هم مخلوط کنيد و با همزن بزنيد سپس تخم مرع را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهيد بعد خامه و سپس شکلات سفيد ذوب شده را نيز اضافه کنيد. پودر ژلاتين را با آب مخلوط کرده و به صورت بن ماري آن را ذوب کنيد و به مواد اضافه کنيد. سپس مواد را داخل پاي ريخته و نيمي از توت فرنگي ها را خرد کرده و داخل مواد بريزيد و چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد بعد روي آن را با خامه و توت فرنگي تزيين کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68